Pub Quiz Questions 2020 With Answers

pub quiz questions 2020

Pub Quiz Questions 2020. Are you looking pub quiz questions. You can find best 22 pub quiz questions 2020 with their answers.

Pub Quiz Questions 2020

Question 1: What kind of orange is used to flavour Earl Grey tea?

Answer 1: Bergamot Orange

Question 2: Which 2007 film, the third in a series, was the most expensive Hollywood film ever made?

Answer 2: Pirates of the Caribbean, At the worlds end.

Question 3: Who had a top ten hit on both sides of the Atlantic in 1972 with the song ‘Back off Boogaloo’?


Answer 3: Ringo Starr

Question 4: Billy Bishop, Roland Garros, Mick Mannock and Eddie Rickenbacker are all examples of what?

Answer 4: World War One flying aces

Question 5: Which national team introduced ‘Total Football’ at the 1974 FIFA World Cup in Germany?

Answer 5: Holland




Question 6: According to legend, which man rode horses named Llamrei, Hengroen and Passelande?


Answer  6: King Arthur

Question 7: What is the Greek word for fire?

Answer 7: Pyro

Question 8: The United States of America has formally declared war on five different occasions against ten countries. Can you name the first three countries? One point for each correct answer.

Answer 8: Great Britain (1812), Mexico (1846) and Spain (1898)

Question 9: In which five cities are the busiest airports in Europe located? (based on the total number of passengers each year) One point for each correct answer.

Answer 9: Five answers: London (Heathrow), Paris (Charles de Gaulle), Frankfurt, Madrid (Barajas) and Amsterdam (Schiphol)

Question 10: The ghost town Pripyat is found in which country?

Answer 10: Ukraine (Pripyat was built to house the Chernobyl nuclear power plant workers)



Question 11: Which ancestor of Noah is also the name of an oversized Champagne bottle that holds six litres?

Answer 11: Methuselah

Question 12: Which Apollo 11 astronaut did not set foot on the moon?

Answer 12: Michael Collins

Question 13: FC Liverpool’s signature song ‘You’ll Never Walk Alone’ stems from which musical?

Answer 13: Rogers and Hammerstein’s ‘Carousel’

Question 14: Which cocktail, named after a city, was invented by the Raffles Hotel barkeeper Ngiam Tong Boon in 1915?

Answer 14: Singapore Sling

Question 15: Spats Columbo is the bad guy in which popular black and white film?

Answer 15: Some Like It Hot



Question 16: Which James Bond theme song that starts with the words “Meeting you” was the only 007 theme song to reach number one in the US charts?

Answer 16: Some Like It Hot

Question 17: Which famous phrase stems from the doomed troops on board the sinking ship HMS Birkenhead?

Answer 17: ”Women and children first”

Question 18: What was the name of Sonny Crockett’s pet alligator in the cult TV series Miami Vice?

Answer 18: Elvis

Question 19: The rule of thumb or principle telling us that the simplest explanation is more likely the correct one is known as Occam’s what?

Answer 19: Occam’s Razor

Question 20: In in which US state did the Battle of Little Big Horn take place?

Answer 20: Montana



Question 21: Which British fashion designer does one associate with the invention of the mini skirt and hot pants?

Answer 21: Mary Quant

Question 22: Mariposa, Motyl, Farfalla, Borboleta, Papillon and Sommerfugl are all European words for what?

Answer 22: Butterfly, Mariposa (Spanish), Motyl (Polish), Farfalla (Italian), Borboleta (Portugese), Papillon (French), Sommerfugl (Danish)

Pub quiz questions with answers. Check for other content at below.

deneme

One thought on “Pub Quiz Questions 2020 With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *