Manchester United Quiz Questions and Answers

Question 1: What two colours feature on the logo?
Answer 1: Red & Yellow

Question 2: What is the name of their most successful manager?
Answer 2: Sir Alex Ferguson

Question 3: Who is United’s all-time top goalscorer?
Answer 3: Wayne Rooney

Question 4: What is the name of their stadium?
Answer 4: Old Trafford

Question 5: Which player was sold to Real Madrid for a then-world record fee?
Answer 5: Cristiano Ronaldo

Question 6: What is the nationality of their owners?
Answer 6: American

Question 7: Who is United’s all-time top appearance maker?
Answer 7: Ryan Giggs

Question 8: And what is the surname of their owners?
Answer 8: Glazer

Question 9: What type of creature is on the club logo?
Answer 9: Devil

Question 10: What is the name of their current manager?(14.01.2020)
Answer 10: Ole Gunnar Solskjær

Question 11: What is their nickname?
Answer 11: The Red Devils

Question 12: Who currently wears the #10 shirt?(14.01.2020)
Answer 12: Marcus Rashford

Question 13: What colour are their home shirts?
Answer 13: Red

Question 14: Which league do they play in?
Answer 14: Premier League

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *