Football Quiz Questions and Answers – 3

Football quiz questions and answers, here is our first Football quiz questions and answers part three. You can ask these questions to friend at pub, home ..etc.

Question 1: The oldest football trophy is the Youden Cup won in 1867 by Hallam FC, but at which ground did it take place?
Answer 1: Bramall Lane

Question 2: Forest Green Rovers moved their home ground from The Lawn Ground in 2006. What is their new ground called?
Answer 2: The New Lawn

Question 3: Rodney Parade is the home of which League 2 team (at 2019-20 season)?
Answer 3: Newport County AFC

Question 4: Name two professional football teams who play at St. James Park.
Answer 4: Exeter and Newcastle United

Question 5: Macclesfield Town has played their home fixtures since 1891 at which ground?
Answer 5: Moss Rose

Question 6: Which is the highest football ground in England? a) Carlisle b) Oldham Athletic c) West Bromich Albion
Answer 6: c) West Bromich Albion at 552ft

Question 7: Which team plays at Spotland?
Answer 7: Rochdale

Question 8: Arsenal famously played at Highbury before moving to The Emirates Stadium. Which other team plays at a ground called Highbury? a) Carlisle b) Southend United c) Fleetwood
Answer 8: c) Fleetwood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *