American Quiz Questions and Answers – 2

American quiz questions and answers, here is our first America’s quiz questions and answer part two. You can ask these questions to friend at pub, home ..etc.

American Quiz Questions and Answers – 2

Question 1: How many American states start with the word ‘New’?
Answer 1: 4 (New Hampshire, New Jersey, New Mexico, and New York)

Question 2: Give the street address of the The White House?
Answer 2: 1600 Pennsylvania Avenue

Question 3: Ike Godsey’s Store featured in which classic television series?
Answer 3: The Waltons

Question 4: Give the exact date of the The Declaration of Independence?
Answer 4: July 4, 1776

Question 5: True or False. Alaska has a longer coastline than all the other states combined?
Answer 5: True


Question 6: What is the second most common language spoken in American homes?
Answer 6: Spanish

Question 7: Who was the President of the Confederate States during the American Civil War?
Answer 7: Jefferson Davis

Question 8: Which American state has the longest coastline?
Answer 8: Alaska

Question 9: Which American television series was based on the book Spencer’s Mountain?
Answer 9: The Waltons

Question 10: The Bank of America Plaza is the tallest building in a state capital and the tallest in the Southern United States – in which city is it located?
Answer 10: Atlanta

Question 11: What was the first name of Fleet Admiral Nimitz of which the supercarrier the U.S.S. Nimitz is named after?
Answer 11: Chester


Question 12: In which American state would you find the cities of Spokane and Tacoma?
Answer 12: Washington

Question 13: Which four Presidents’ heads are carved into the granite face of Mount Rushmore?
Answer 13: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt, and Abraham Lincoln

Question 14: Whose head was exhibited at the 1878 Paris World’s Fair?
Answer 14: The Statue of Liberty’s (it was built in France)

Question 15: Topeka is the capital city of which state?
Answer 15: Kansas

deneme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *