20 Easy Quiz Questions 3

Here is easy quiz questions part three. You can find easyly quiz questions and answer.

20 Easy Quiz Questions 3

Question 1: In the popular video game series, what type of animal is Sonic?
Answer 1: Hedgehog

Question 2: How many English monarchs have been called Edward?
Answer 2: Dragon

Question 3: The Canary Islands are a region of which country?
Answer 3: Spain

Question 4: In which sport may a player score a birdie, eagle or albatross?
Answer 4: Golf

Question 5: For what is ‘the dunny’ an Australian slang term?
Answer 5: The toilet


Question 6: Which pair of superheroes are known as the ‘Dynamic Duo’?
Answer 6: Batman and Robin

Question 7: Shannon Airport is in which European country?
Answer 7: Ireland

Question 8: In Tolkien’s ‘The Hobbit’, what type of fictional creature is Smaug?
Answer 8: Dragon

Question 9: Greens, fairways and bunkers are part of the setting for which sport?
Answer 9: Golf

Question 10: The ‘Financial Times’ newspaper is printed on what colour paper?
Answer 10: Pink

Question 11: The underwater city of Bikini Bottom is the setting for which popular children’s cartoon?
Answer 11: SpongeBob SquarePants


Question 12: Nora Batty was a character in which long-running TV comedy?
Answer 12: Last of the Summer Wine

Question 13: The Great Barrier Reef lies off the coast of which country?
Answer 13: Australia

Question 14: Carrow Road is the home ground of which English football team?
Answer 14: Norwich City

Question 15: Which UK city was the venue for the 2014 Commonwealth Games?
Answer 15: Glasgow

Question 16: Goal shooter, goal attack and wing attack are playing positions in which sport?
Answer 16: Netball

Question 17: Ramsay Street is the setting for which TV soap?
Answer 17: Neighbours

Question 18: Murrayfield Stadium is in which British city?
Answer 18: Edinburgh

Question 19: Which sci-fi character has been played on the big screen by Leonard Nimoy and more recently by Zachary Quinto?
Answer 19: Mr. Spock

Question 20: Colombo is the largest city of which Asian country?
Answer 20: Sri Lanka

deneme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *